Tunggu! kemunculan website group kami! 'www.shamelin.revolusi.com'

Followers

sila tinggal tapak kasut anda!

Hotel Recommended (Horizontally)

Daftar


CARA-CARA PEMBELIAN

Semua pelanggan boleh berhubung dengan saya di :
1) facebook: Shamelin Terengganu
2) fan page: shamelin ganu69
+6013-9320212

@) Kos penghantaran = POS LAJU (SEMENANJUNG MALAYSIA) : 
@) Kos penghanataran = POS LAJU (SABAH,SARAWAK)
Selepas pendaftaran dan pembayaran dibuat,sila hubungi kami/sms ke +6013-9320212
Mangostyn jus shamelin<jarak>NAMA PANGGILAN<jarak>BILANGAN <jarak>EMAIL<jarak>Bank<jarak> TARIKH<jarak>MASA<jarak>TEMPAT>jumlah

Contoh:
Mangostyn jus shamelin ,halim ,1kotak (email anda) shamelin.revolusi@gmail.com,Maybank, 1/1/2011,2pm,Giant kuala terengganu,RM180
Dan hantarkan SMS tersebut ke nombor 013-9320212.


Simpan bukti bayaran untuk rujukan. Kalau anda guna kaedah transfer, pembayaran menggunakan kad kredit atau paypal, sila save printscreen transaksi sehingga anda dapat produk. Kalau anda menggunakan kaedah Cash Deposit pula, kalau boleh fotostat slip tersebut dan simpan.


 pembelian By Hand
Untuk pengetahuan anda, kami hanya menghantar Mangostyn jus shamelin dalam kawasan KUALA TERENGGANU. Jika luar dari Kuala Terengganu kami akan pos (walaupun jika anda tinggal di Negeri/bandar lain , dll).

Nantikan maklum balas dari pihak kami mengenai waktu, masa, dan tempat yang telah anda tetapkan. Jika kami tiada sebarang temu janji atau hal lain pada waktu tersebut, kami akan balas:

Jika tidak, kami akan hubungi anda semula untuk berbincang waktu perjumpaan lain yang sesuai.Sila berikan kami email yang biasa anda buka. Ini kerana kami ingin menyimpan rekod anda di dalam sistem database kami bagi memaklumkan apa-apa berita terbaru tentang produk dan syarikat kami.
Selain itu, ini penting supaya anda tidak terlepas apa sahaja tawaran, peraduan atau hadiah yang kami ingin berikan kepada anda.
Kalau ada business card, kami sangat mengalu-alukan anda memberikannya kepada kami. Kerana kami ingin mengukuhkan lagi jaringan perniagaan kami dengan mengumpul 'contact number'. Bukan mahu melakukan promosi-promosi sampah, tapi bagi memudahkan kami dalam projek-projek terbaru yang akan datang.Selesai~


* Jika ada sebarang masalah, sila hubungi saya di ruangan "Hubungi".