Tunggu! kemunculan website group kami! 'www.shamelin.revolusi.com'

Followers

sila tinggal tapak kasut anda!

Hotel Recommended (Horizontally)

KATA PAKAR


Lihat Apa Kata Pakar

Di sini kita dapat lihat bahawa buah manggis mengandungi kandungan xantona yang paling tinggi mengatasi buah-buahan lain.Dan kita sepatutnya berbangga kerana our local fruit is the champion of all fruits.Syabas untuk Manggis!!!Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) ialah satu kaedah untuk menguji atau menyukat kandungan antioxidant dalam sesuatu makanan atau buah-buahan.Cuba anda lihat rajah dibawah.Buah manggis mendahului carta (ORAC)-Oxygen Radical Absorbance Capacity.

Dengan keterangan dari pakar-pakar luar negara,statistic (ORAC) serta testimoni-testimoni pengguna yang semakin hari semakin bertambah...ianya membuktikan Jus Manggis Shamelin ini adalah satu produk yang luarbiasa dan pasti mendapat permintaan tinggi dipasaran. 
Pada pembaca sekalian..rebutlah peluang ini sementara ia masih ada.Tiada janji-janji manis yang dapat saya ucapkan untuk anda jika menyertai kami.Dpendekkan cerita...."Anda Buat,Anda Dapat".
Peluang yang baik tak mungkin datang berkali-kali...so...fikir-fikirkanlah..!!

"
Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba... datang tidak menentu masa.. datang di waktu kita dalam kesempitan atau kesusahan.. Nilailah peluang itu dengan bijaksana. Rebutlah peluang yang besar itu, kerana peluang yang besar itu boleh berlalu dengan tiba-tiba. Jangan jadikan seribu alasan untuk tidak merebut peluang yang besar itu." -  Professor Dr.Hamka